luni, 16 mai 2011

Un frizer generos

Într-una din zile la un frizer merge un florar ca să se frizeze. După frizură, florarul întreabă cât îl costă, dar frizerul răspunde: Nu pot să accept bani de la dumneavoastră. Săptămâna asta fac un serviciu gratuit pentru întreaga comunitate. Florarul, foarte fericit, îl salută cu căldură și părăsește frizeria.
Dimineața următoare, atunci când frizerul merge să deschidă frizeria, găsește în fața ușii un buchet de flori și un bilețel pe care scria „mulțumesc”.

Mai târziu, trece un polițai pe la frizer, și acesta vrând să fie frizat, iar atunci când încearcă să plătească, frizerul răspunde din nou: Nu pot să accept bani de la dumneavoastră. Săptămâna asta fac un serviciu gratuit pentru întreaga comunitate. Polițaiul, foarte fericit, îl salută cu căldură și părăsește frizeria. Dimineața următoare, frizerul găsește în fața ușii o farfurie cu plăcinte calde și un bilețel pe care scria „mulțumesc”.

Puțin mai târziu, un membru al Parlamentului, venit pentru a se friza, atunci când merge să plătească, frizerul îi răspunde din nou: Nu pot să accept bani de la dumneavoastră. Săptămâna asta fac un serviciu gratuit pentru întreaga comunitate. Membrul Parlamentului, foarte fericit, îl salută cu căldură și părăsește frizeria.

Dimineața următoare, atunci când frizerul merge să deschidă, găsește în fața frizeriei o duzină de parlamentari la rând, așteptând să li se taie părul gratis.

Acest comportament ilustrează diferența fundamentală dintre cetățenii țării noastre și politicieni!

Politicienii și pamperșii au ceva în comun… trebuie schimbați des și din același motiv!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile trebuie să fie pertinente, la subiect si fără limbaj trivial