vineri, 16 septembrie 2011

SĂ NE BUCURĂM...

Ce diferență este între un filosof, un nebun și un psiholog? Filosoful construiește castele în aer, nebunul locuiește în ele, iar psihologul încasează chiria.

__________

La creșă, sora educatoare le spune copiilor că trebuie să fie ascultători așa cum Isus asculta de Iosif și de Maria. Într-una din zile un copil protestează:
- Soră, preotul ne-a spus că Isus a fugit de acasă și a stat ascuns trei zile și trei nopți, provocându-le mare durere părinților
Sora se înroșește și plină de rușine îi spune copilului:
- Este foarte adevărat, dar vezi ce sfârșit a avut!
___________
Un nebun la cafenea:
- Aveți cafea rece?
Barmanul răspunde:
- Desigur, domnule
- Atunci îmi încălziți și mie o ceașcă?
____________

Anunț parohial

Vineri seara, la orele 17:00 copii vor prezenta Hamlet de Shakespeare în salonul casei parohiale. Comunitatea este învitată să ia parte la această tragedie.
____________

Anunț la o croitorie: Facem geci cu pielea clientului.
____________

Un preot nou sfințit ajunge în parohia Sf. Anton, intră în biserică și, în timpul liturghiei spune: iubiți credincioși, ați văzut cum acoperișul bisericii noastre este stricat și plouă înăuntru. Voi împărți niște plicuri și fiecare va trebui să pună niște bani acolo , așa vom putea repara Casa Domnului. După două săptămâni, preotul anunță: mulțumită ofertelor voastre, am reușit să cumpărăm două lighene pe care le vom pune în biserică acolo unde pătrunde ploaia. Mulțumesc mult pentru generozitate.
_____________

Anunț în ziar: Orb la ochiul stâng caut orb la ochiul drept pentru schimb de vederi.
_____________

Anunț agățat la intrarea într-o biserică: Toți turiștii sunt bineveniți. În interiorul locului sacru nu veți găsi nici o piscină, deci este inutil să o vizitați în costum de baie.
_____________

Vând câine: mănâncă orice și are o slăbiciune pentru copii.
_____________

Parohul către credincioși în timpul Priveghiului Pascal: stingeți celularele și aprindeți lumânările.
_____________

Întâlnire în parohie cu un grup de orbi. Sora, înainte de salutul final recomandă: Nu uitați să citiți anunțurile de la intrarea în biserică.
_______________

Cine găsește un prieten găsește un tezaur, cine găsește un tezaur găsește o mulțime de „prieteni”
______________
Preotul face anunțurile parohiale:
- Iubiți credincioși, vinerea viitoare este Vinerea Întâi din Lună. Bolnavii sunt rugați să-l aștepte pe Isus cu lumânarea aprinsă și câinii legați

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile trebuie să fie pertinente, la subiect si fără limbaj trivial