vineri, 5 noiembrie 2010

Perle de la copii creștini

Dumnezeu se înțelege mai ușor cu copiii mici, că cei mici au un suflet mai încăpător. La oamenii mari, în suflet, e o înghesuială de rele că nici nu ai unde să stai.

PAVEL MARTÎN, clasa a III-a, 9 ani și 11 luni.

Dacă ar apărea aici, acum, Domnul nostru Iisus Hristos, L-aș întreba dacă mă poate duce la Mama Lui, că eu vreau S-o întreb pe Maica Domnului, cum e să ai un copil Dumnezeu.
ALINA ANDREEA ZANE, clasa a II-a, 8 ani.

Biblia e modul de a citi iubirea.
ROBERT FELICIAN HORTEA, clasa a VIII-a, 14 ani și o lună.

Măsura rugăciunii este să te rogi fără măsură, pentru că rugăciunea este binele și atunci nu strică la nimenea să facă binele, cu neterminatu.
ADRIAN IONITA, clasa a IV-a, 10 ani.

Nu există fapte bune, dacă atunci când le facem nu ne gândim la Dumnezeu, că ăia care zic că o să facă fapte bune la oameni, alea sunt fapte de electoreală.
OCTAVIAN NICOLAE CARAIOLA, clasa VI-a, 12 ani și o lună .

Dacă se spune că: „Trupul este un bun servitor, dar un rău stăpân”, trebuie să înteleg că de-abia atunci știe trupul să te-ajute cel mai bine când nu-i dai voie să-ți ajungă șef.
PAUL PAUN, clasa a VI-a, 12 ani și 2 luni.

Călugăria este o vitejie a sufletului asupra trupului. Ceilalti vor să trăiască invers.
IULIA GHITA, 15 ani și 4 luni.

Sfântu’ Teofan spune că n-ar trebui să purtăm doliu și să plângem mult, când moare cineva; și eu cred la fel, că omul care a murit o s-o ducă acolo mult mai bine decât noi. Mortu’ ar trebui să plânga după noi, că ne-a lăsat să trăim aici, mai rău decât ei.
ADRIAN IONITA, clasa a IV-a, 10 ani și 4 luni.

Religia e importantă pentru că ea e mintea omului bun.
TEODOR ZAICA, clasa a II-a, 8 ani și o lună.

Ăla care dorește mai mult decât are e unul care a adunat mult și are boala asta, de dorit mai mult și e mai de plâns decât cerșetorul pentru că cerșetorul nu are niciodata atâția bani ca să-și cumpere boala asta.
DOMNICA IOANA ZAMFIRESCU, clasa a III-a, 10 ani și 4 luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile trebuie să fie pertinente, la subiect si fără limbaj trivial